Drömmen om ett Hus

Existerar huset med stort H tror ni? Bor du i huset med stort H? Hur ser det ut och vaför föll du för det?

Innan vi for iväg till Danmark så kikade vi på ett helt otroligt hus, kommer ni ihåg? Vi tittade på det två gånger och på semestern funderade vi rejält... Till slut gav vi oss in i budgivningen och priset steg snabbt. Till slut gav vi upp och sansade oss...som tur var. För hur kul hade det varit att bo bra men inte ha råd med mer än det?

Vi bor i ett bra hus idag men vi skulle vilja bo centralare än vad vi gör. En lägesförändring helt enkelt. Huset är annars perfekt, lagom stort och genomrenoverat för ca fem år sedan. Men det är klart ett hus i sten hade varit mer underhållsfritt... så det står också på önskelistan.



För att komma till saken så var vi på husvisning i söndags. Trots att jag var så genomtrött lyste det här huset verkligen upp... Det var ett visningshus ifrån Fiskarhedenvillan. Har ni någon erfarenhet av dem?

Huset som visades var Domherren. Vilken lustig svenska det blev där! =) Så snyggt, trevligt och med en fin finnish! Huset är för litet för oss just nu MEN vi fick se Vråken och Tranan i en bärbar dator och gissa om vi blev intresserade... Funderingar och prioriteringar alltså! Tillbaks till frågan

Bor du i huset med stort H?

Hur ser ditt hus ut och varför föll ni för det?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0